Leca blokke

Leca blokke er at foretrække, når du skal lave et en væg, bygge et badeværelse, carport eller lignende. Sammen med fundablokke sikrer de dig etleca blok godt fundament der holder. Så er du gør det selv typen, som ikke vil betale håndværkere for at lave arbejdet, men har det bedst med, at du selv laver det, så læs med her.

Leca blokke er yderst stærke, og kan derfor varmt anbefales som byggestenen til din væg, hvis du skal bygge et badeværelse, eller mure en væg op. Når du starter fra bunden vil fundablokke være at foretrække, da disse er tungere og sikrer dig et godt og stabilt fundament. Når fundamentet så er lagt, så skal leca blokke anvendes for at skabe selve muren og få noget højde på, og her er der en lang række fordele ved leca blokkene.

Fordele ved leca

Leca blokke har en høj isoleringsevne, hvilket er yderst vigtigt, hvis du ønsker at lave et rum, hvor man skal opholde sig dagligt. Det er mere komfortabelt med et varmt rum, og skulle rummet ligge i de yderligere dele af huset, og ikke midt inde i, så vil det rammes af luftstrømme udefra. Leca blokke er dog særligt tætte i deres konstruktion, og der er ringe muligheder for luft til at sive igennem. Leca 600 blokke er den traditionelle leca blok, som hyppigt anvendes til sådanne projekter, og denne sikrer dig en solid og godt isoleret væg.

Styrken i leca blokke er, på trods at denne lave vægt, utrolig høj, og derfor kan leca blokke sagtens anvendes til større projekter også. Ligeledes kan man godt udsætte dem for påvirkninger, såsom at montere forskellige ting på dem. Det kunne være en vask, skabe osv., hvis der er tale om et badeværelse.